Wald Economy

Restauracja na wesele

Do dyspozycji Pary Młodej oraz Gości oddawana jest elegancka restauracja na wesele. W zależności od układu stołów i krzeseł pozwala na świętowanie nawet 90 osobom. Z powierzchni sali wydzielona jest również optymalna ilość miejsca na parkiet taneczny, co pozwala na doskonałą zabawę uczestnikom przyjęcia. Ponadto restauracja na wesele jest odpowiednio przystrojona. Stylowa dekoracja stołów i efektowne pokrowce krzeseł wraz z eleganckimi detalami wnętrza budują podniosłą atmosferę, idealną na tak szczególną okazję.

O wyjątkowe wspomnienia dba także nasz Szef kuchni. Serwowane potrawy powstają na bazie pierwszej jakości składników. Szef kuchni nie ucieka od produktów sezonowych i zawsze chętnie proponuje dania, które na nich bazują. Wraz z kucharzami otwarty jest także na ciekawe propozycje ze strony Państwa Młodych. Pomimo specjalizacji w tradycyjnej kuchni polskiej chętnie przygotowuje dania inspirowane kuchnią z innych, nawet najbardziej odległych regionów.

Mieszcząca się w Warszawie restauracja zapewnia nie tylko wyborne dania. Jej atutem jest również profesjonalna obsługa. Zapewniamy nie tylko doskonałe przygotowanie potraw, ale także serwis kelnerski na wysokim poziomie. Dbamy o dopilnowanie harmonogramu wydawania potraw oraz o bezproblemowy przebieg obsługi gastronomicznej podczas wydarzenia.

O wysokim standardzie realizowanych usług decyduje doświadczenie, które zdobywamy z każdą kolejną imprezą. Organizujemy nie tylko wesela, ale także:

  • urodziny i imieniny,
  • chrzciny i komunie,
  • studniówki i bale,
  • przyjęcia okolicznościowe,
  • konsolacje
  • spotkania firmowe i konferencje.

owoce
patera
szczupak

Menu weselne

Przystawki:
  • Szczupak na postumencie, faszerowany po staropolsku,
  • Półmisek wybornych wędlin domowych i pieczonych,
  • Śledzik w śmietanie z jabłkiem i chrzanem wasabi,
  • Indyk w maladze
  • Śledzik po królewsku w oleju z siekaną cebulką,
  • Schab w puchu chrzanowym,
  • Aromatyczna deska serów francuskich
  • Pasztet z dzika podany ze świeżą żurawiną
  • Tatar z łososia,
  • Befsztyk tatarski z soczystej polędwicy wołowej

  • Sałatki
  • Słoneczna z kurczakiem i ananasem,
  • Grecka z serem feta i oliwkami,
  • Tradycyjna z serem, świeżymi warzywami i szynką,

  • Dania gorące:
  • Tradycyjny żurek z wiejską kiełbaską, jajkiem i tartym chrzanem,
  • Krem z brokułów z płatkami migdałowymi,
  • Boeuf strogonow wołowy z kleksem kwaśnej śmietany,
  • Zraziki cielęce w sosie ogórkowym z ziemniakami i surówką
  • Łosoś z grilla w sosie koperkowo-ziołowym, dziki ryż, gotowany kalafior z zasmażką z bułki tartej
  • Kaczka pieczona z karmelizowanymi jabłkami, kluseczkami gnocchi i carpaccio z buraczków

  • Dodatki:
  • Pieczywo,
  • Sosy i dipy,
  • Pogryzki warzywne,
  • Powitanie chlebem i solą, a także winem musującym

  • Desery:
  • Ciasta książęce
  • Kaskady owoców
  • Tort weselny piętrowy

  • Napoje:
  • Soki owocowe nielimitowane
  • Napoje gazowane nielimitowane
  • Kawa i herbata nielimitowana

  • Dodatkowe propozycje:
  • Lody waniliowe z malinami na gorąco,
  • Stół wiejski,
  • Fontanna czekoladowa,
  • Kopyto wieprzowe podawane z kopytkami.